Web Analytics Made Easy - Statcounter

شب گذشته زمین‌لرزه‌ای در تهران احساس شد. کانون این زلزله با قدرت ۵.۲ ریشتر، مشکین‌دشت استان البرز بود؛ که بر اساس اعلام مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمان دقیق وقوع زلزله ساعت ۲۳:۲۷ دقیقه بوده است.

سرویس اجتماعی فردا: شب گذشته زمین‌لرزه‌ای در تهران احساس شد. کانون این زلزله با قدرت 5.2 ریشتر، مشکین‌دشت استان البرز بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

که بر اساس اعلام مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران زمان دقیق وقوع زلزله ساعت 23:27 دقیقه بوده است.

زلزله علاوه بر تهران، در قم، قزوین، گیلان و اراک نیز احساس شده است. قدرت زمین‌لرزه 5.2 ریشتر اعلام شده است.

روابط عمومی مرکز اورژانس اعلام کرده مردم تهران ضمن حفظ خونسردی از تجمع در محل‌های غیرایمن خودداری نمایند.

تازه‌ترین توصیه‌ها به مردم استانهای تهران و البرز

علی مرادی، در آخرین توضیحات زلزله ایجادشده در البرز و تهران اظهار کرد: تاکنون بیش از 6 پس‌لرزه با مقیاس 2.1 ریشتر دریافت کرده‌ایم و بررسی‌ها همچنان ادامه دارد.

رییس مرکز لرزه‌نگاری کشور درباره اینکه آیا این زلزله پس‌لرزه بوده یا اینکه زلزله بزرگتر را شاهد خواهیم بود یا خیر گفت: اگر این زمین‌لرزه اصلی بوده باشد شاید پس‌لرزه‌هایی در مقیاس 3 و 4 ریشتر ایجاد کند اما علم آنقدر قدرت ندارد که بگوید که رخداد و وقوع آن را پیش‌بینی کند.

مرادی تصریح کرد: آن چیزی که نسبت به آن نگرانیم این است که این زلزله نزدیک گسل اشتهارد اتفاق افتاده است و این گسل توانایی تولید زمین‌لرزه‌های بزرگتر را دارد البته این موضوع هم بدین معنا نیست که زمین‌لرزه‌های بزرگتری خواهیم داشت.

وی افزود: با توجه به این زلزله مردم نیز ضمن حفظ خونسردی و آرامش به مدیریت مسئله بپردازند و اگر می‌توانند چند ساعت صبر کنند و نکات ایمنی را مدنظر قرار دهند.

رئیس مرکز لرزه‌نگاری اظهار کرد: اگر این زمین‌لرزه 5.2 ریشتری زمین‌لرزه اصلی بوده باشد پس‌لرزه‌ها کوچکتر خواهد بود؛ امیدواریم تعداد پس‌لرزه‌ها بیشتر شود و این زمین‌لرزه هم زلزله اصلی بوده باشد.

مرادی توصیه کرد: مردم خونسردی را رعایت کنند و از حرکت غیرضرور در خیابانها پرهیز کنند.

مردم اخبار را از رسانه‌های رسمی دنبال کنند

احمد صادقی، رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران در مورد آخرین مصوبات جلسه ستاد بحران اظهار داشت: از دقایق اولیه وقوع زلزله تمام اعضای ستاد مدیریت بحران تهران فعال شدند.

وی افزود: هماهنگی لازم برای احراز آمادگی کلیه دستگاه‌ها انجام شده است.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اشاره به لزوم هوشیاری مردم عنوان کرد: مردم وسایل اولیه امداد و نجات را در دسترس داشته باشند و اخبار را از رسانه‌های رسمی دنبال کنند.

توصیه آیت‌الله بهجت به‌هنگام وقوع زلزله

مرحوم آیت‌الله‌العظمی بهجت(ره) به‌هنگام وقوع زمین‌لرزه توصیه‌ای فرمودند. ایشان درباره زلزله فرموده بودند: «دست بر زمین بگذارید و سوره حمد را به‌نیت آرام شدن آن بخوانید.»

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۷۴۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استاندارتهران جزئیات تشکیل استانهای تهران شرقی وغربی را تشریح کرد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا فخاری در حاشیه مراسم رونمایی از دستگاه‌های الکترونیکی انتخابات مرحله دوم در موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهرستان‌های شهریار، ملارد، قدس، رباط کریم و بهارستان و در حوزه جنوب شرقی نیز شهرستان‌های ورامین، پاکدشت، قرچک و پیشوا جزو محدوده‌هایی است، مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم، بر اساس سرشماری‌ها در غرب استان تهران در این شهرستان‌ها نزدیک به دو و نیم میلیون نفر جمعیت و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است، بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعاً باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریباً با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تأثیرگذار است همانند مؤلفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

کد خبر 6099280

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید در روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • ادعای زلزله شناس هلندی؛ وقوع زلزله شدید بین روزهای ۱۸ تا ۲۰ اردیبهشت
  • لزوم تشکیل یک نهاد برای تأیید صلاحیت سخنرانان/ چالش ارز؛ ‌ همه منتظر اقدام و عمل دولت
  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • مشخصات و مکان زلزله امروز بعدازظهر در تهران +تصویر
  • دماوند لرزید
  • استاندارتهران جزئیات تشکیل استانهای تهران شرقی وغربی را تشریح کرد