Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-09@02:42:11 GMT

اتفاق شب گذشته پس لرزه نظام مدیریت بحران بود

تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۱۸۰۰۷۷

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به زلزله چهارشنبه‌شب تهران گفت: زلزله دیشب نشان داد ما از لحاظ معماری بحران با مشکل جدی روبرو هستیم. ما هیچ انسجام مدیریتی و یکپارچگی در تصمیم‌گیری و توزیع وظایف و آمادگی دستگاه‌ها در اطلس بحران نداریم.

ایسنا: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به زلزله چهارشنبه‌شب تهران گفت: زلزله دیشب نشان داد ما از لحاظ معماری بحران با مشکل جدی روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما هیچ انسجام مدیریتی و یکپارچگی در تصمیم‌گیری و توزیع وظایف و آمادگی دستگاه‌ها در اطلس بحران نداریم.


علی وکیلی در خصوص زلزله دیشب تهران، بیان کرد: رفتار مردم رفتار صادقانه‌ای بود. مردم همدیگر را به خونسردی و حفظ آرامش دعوت می‌کردند و شاهد هجوم دلهره‌آفرینی که بحران را تشدید کند، نبودیم بلکه حس مسئولیتی در رفتار مردم بود. از نظر من زلزله دیشب زلزله مدیریتی را به ما نشان داد.

وی گفت: اتفاق دیشب پس لرزه نظام مدیریت بحران بود. ما هیچ آمادگی از لحاظ مدیریتی برای یک بحران بزرگ در تهران را نداریم. در کرمانشاه و سایر موارد نیز همین اتفاق افتاد و این ضعف مشاهده شد. ما مشکل محدودیت امکانات نداریم بلکه مشکل ما تعدد دستگاه‌های دخالت‌گر است. از سوی دیگر نبود اطلس رفتار مدیریتی در بحران و نداشتن معماری بحران مناسب از دیگر مشکلات ما در این حوزه است. رفتار مدیریتی ما با کاستی‌های اساسی روبرو است.

وی ادامه داد:‌ ما نیازمند اطلس بحران هستیم و از مدیران رفتار اطلسی را انتظار داریم. بخشی عمل کردن، بخشی تصمیم گرفتن و بخشی واکنش نشان دادن خودش بر بحران می‌افزاید و دیشب شوک بزرگی بود. هر واحد باید به صورت آنی تصمیم بگیرد و به صورت سیستمی در تمام شبکه نظام مدیریتی اجرایی شود. باید این تصمیم مورد پذیرش قرار گیرد و همچنین به اجرای آن توجه شود. ما به یک نظام مدیریتی و شبکه‌ای در ارتباط با بحران همچنان دست پیدا نکرده‌ایم و ضعف اساسی ما، ضعف مدیریتی است.

این عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: ما باید معماری بحران را در رفتار مدیران‌مان حل کنیم و باید اجماعی در نظام مدیریتی ما در رابطه با این‌که چه کسی تصمیم نهایی را بگیرد و چه کسی آن را اجرا کند و میزان اختیارات هر یک از دستورات در هنگام بحران چقدر است، شکل بگیرد. بخشی از این اقدامات باید به صورت هوشمند عملی شود و بخشی از این اقدامات باید به صورت مهندسی و در اتاق‌های تصمیم اتخاذ شود. این موارد ضرورت‌هایی است که تا زمانی‌که به آن‌ها نپردازیم الزامات مدیریت بحران از ما سلب است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۸۰۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان

استقرار و دریافت گواهینامه های سیستم های مدیریتی و انطباق محصولات با توجه به تولید محصولات فولادی متنوع در ذوب آهن اصفهان و توان بالای صادرات این محصولات به اقصی نقاط دنیا ، در دستیابی به اهداف و در نتیجه بهره وری سازمان، بسیار کمک کننده خواهد بود . - اخبار بازار -

جلسه تعاملی نمایندگان  موسسه بین المللی SGS  با ذوب آهن اصفهان و تحویل گواهینامه های بین المللی  ISO 45001-2018  و ISO 10015-2019 به ذوب آهن اصفهان با حضور 4 تن از نمایندگان  موسسه  SGS دوشنبه 10 اردیبهشت برگزار  گردید.
در این جلسه که با حضور محمد صدری مدیر کیفیت فراگیر ، آرش شفیعی مدیر آموزش و توسعه منابع انسانی، تعدادی از سرپرستان و کارشناسان شرکت و نمایندگان موسسه SGS در محل سالن جلسات معاونت برنامه ریزی و توسعه تشکیل شد در زمینه روند استقرار و گسترش سیستم های مدیریتی در شرکت ذوب آهن اصفهان گفتگو و تبادل نظر گردید .
محمد  صدری مدیر کیفیت فراگیر ضمن قدردانی  از مدیر عامل و معاونین به منظور حمایت از برآورد الزامات سیستم های مدیریتی، بر ادامه همکاری کلیه مدیریت های سازمان  در جهت دستیابی به اهداف مورد نظر این سیستم ها تاکید نمود.
وی گفت: استقرار و دریافت گواهینامه های سیستم های مدیریتی و انطباق محصولات با توجه به تولید محصولات فولادی متنوع در ذوب آهن اصفهان و توان بالای صادرات این محصولات به اقصی نقاط دنیا ، در دستیابی به اهداف و در نتیجه بهره وری سازمان، بسیار کمک کننده خواهد بود .
آرش شفیعی  مدیر آموزش و توسعه منابع انسانی ذوب آهن اصفهان برآموزش مباحث کاربردی در سازمان، بالاخص شناخت و بکارگیری اصول سیستم های مدیریتی تاکید نموده و استفاده از استانداردهای مدیریتی را در اجرای فرآیندهای سازمان بسیار موثر ارزیابی نمود . وی ضمن برشمردن اهم فعالیت های مختلف علمی وآموزشی در حال اجرا در مدیریت آموزش و توسعه منابع انسانی ذوب آهن اصفهان، این مدیریت را مدیریت  شناسایی و تقویت شایستگی ها معرفی کرد.
مرجان کاشانی نماینده موسسه SGS  ضمن اذعان به  عملکرد خوب ذوب آهن اصفهان در راستای استقرار سیستم های مدیریتی و اخذ گواهینامه های معتبر در این زمینه، تلاش های این شرکت را در تحقق الزامات سیستم های مدیریتی  قابل تمجید دانست و برآمادگی شرکت SGSدر همکاری با ذوب آهن اصفهان تاکید نمود .
وی در پایان گواهینامه های سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی بر اساس استاندارد ISO45001-2018  و سیستم مدیریت کیفیت –آموزش مطابق استاندارد ISO 10015 – 2019  را تقدیم نمایندگان شرکت نمود .

دیگر خبرها

  • هشدار زلزله در تهران ۱۰ تا ۱۵ ثانیه پیش از وقوع آن + جزئیات
  • آخرین وضعیت خسارت‌های توفان شب گذشته خراسان رضوی
  • هشدار سریع ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از زلزله اعلام می‌شود | به دنبال پایش ایمنی ۱۹ هزار ساختمان هستیم
  • دانشگاه آزاد مصداق «جهش علمی با مشارکت مردم»
  • دفاع شهردار تهران از وام میلیاردی به مدیران شهرداری
  • دلیل پیشگوی هلندی درباره احتمال زلزله قوی در روزهای آینده
  • ماجرای تخصیص وام به مدیران شهرداری تهران برای مسکن
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • تحویل گواهینامه های بین المللی به ذوب آهن اصفهان